Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
AlcúdiaJazz en la radio - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

AlcúdiaJazz en la radio

alcudiaradio.jpg

alcudiajazz_logo_2011.jpg

Us recordem que aquest dissabte 10 de setembre a Alcúdia, tenim al Bernat Font Trio, i que dimecres 7 a les 19:30, hi ha un programa introductori a càrrec deDamià Terrassa i Miquel Cifre.
Aquest és el tercer any que aquests aficionats al jazz, plenament involucrats en el desenvolupament del festival AlcúdiaJazz, ens ofereixen un programa setmanal de presentació dels artistes que ens visitaran a l’Auditori el dissabte següent.
El podeu escoltar avui en directe al web de Alcúdia Ràdio .

Reply

Leave a comment.