Sa Pobla Jazz 2011-Blues Devils

blues_devils_balta_boots.jpg

Si és agost, això ha de ser sa Pobla.

Malgrat l’embolic provocat per la “deserció” de les convocatòries d ‘”ajuda” de la Conselleria de Turisme, el festival ha sobreviscut gràcies a les gestions de l’organitzador Pep Crespí, a l’impuls i el convenciment de l’ajuntament de Sa Pobla, les retallades assumits per la Travelling de Jimmy Weinstein & Co i les aportacions de Sa Nostra, la Fundació Mallorca Turisme i Jazzinmallorca.

També us podem anunciar que dimarts es van recollir 1.100 € de les aportacions del públic, enhorabona i gràcies per la vostra col · laboració!

 

Dimarts, 2 agost, Plaça Major de Sa Pobla.

The Blues Devils

Balta Bordoy, guitarra

Jay Kaye, veu

Llorenç Barceló, Hammond

Pep Lluís Garcia, bateria i percussió

Nicolás soto, bateria

Dani Pérez, saxo tenor

Dimarts es va inaugurar a manera de prova la instal · lació d’urnes per recollir la contribució del públic, alguna cosa lloable però que evidentment necessita d’un desenvolupament més proactiu, fins i tot invasiu, de cara als aficionats que hem estat gaudint aquests anys del jazz, i als que ara ens toca contribuir, encara que sigui amb 5 €, per al manteniment del jazz. No valen excuses. La cultura no és gratis, encara que pugui semblar, de manera que els 1.100 € recaptats dimarts són un bon inici de cara a les jornades restants.

D’altra banda, l’actuació dels Blues Devils va estar marcada per la celebració dels seus 20 anys sobre els escenaris mallorquins. Segueixen mantenint el caràcter que els ha fet inconfusibles, encara que per aquesta ocasió van comptar amb la destacable presència de Dani Pérez al saxo tenor, donant aquest punt R & B molt d’agrair.

Dani substitueix a Dani Nel · lo com a tenor amb Los Rebeldes, i recentment va publicar el seu “Honkin ‘Fever”, del qual esperem poder fer un review aviat.

Molt en el seu paper, potser podrien aprofitar més de les habilitats improvisadores de Llorenç Barceló a l’Hammond-Leslie, però llavors potser ja no sonaria a Blues Devils.

Esperem que es mostrin satisfets del resultat i vegem una edició en CD del concert.

La setmana que ve plat fort amb Kenny Garret Quartet a la Plaça Major.

Kenny Garret, saxos

Benito González, piano

Corcoran Holt, contrabaix (en substitució de Nat Reeves)

Marcus Baylor, bateria

blues_devils_balta_bordoy.jpgblues_devils_daniel_perez.jpg
blues_devils_jay_kaye.jpg
blues_devils_lloren_barcelo.jpg


Reply

Leave a comment.