Vieux Farka toure-Sa Pobla Jazz Festival 2011

vieux_farka_toure_1.jpg

Després de regentar la sala Cavallets amb motiu de la seva exposició de fotografies, el nostre col · laboradorJosé Luis Lluna es va marcar un esprint fins a Can Cirera Prim per enviar-nos aquesta crònica i les fotos del concert de Vieux Farka Toure.

Vieux Farka Toure 
Parc de Can Cirera Prim, 22:30
Vieux Farka Touré, guitarra i veu.
Mamadou Sidibe, baix i veu.
Tim Keiper, bateria i percussió.

Difícil ho tenia Vieux Farka Touré, per poder superar el nivell de pulsació i energia obtingut per Kenny Garrett i el seu grup.

Després d’un començament vacil · lant, a causa de problemes de so amb acoblaments i distorsions (i això que en les proves de so tot va ser a la perfecció), el fill de Ali Farka desenvolupar tot el seu arsenal de recursos, demostrant el seu domini de la guitarra.

Amb una digitació molt peculiar per aquests indrets i amb la intenció de diferenciar-se del discurs del seu pare, va aconseguir mantenir un alt nivell durant tot el concert amb l’excepció d’algun mitjà tempo.

Nombrós públic es va animar a ballar els temes més “moguts” per a delit del guitarrista, que no va parar de fer broma i creuar mirades de complicitat amb aquest altre showman que és l’excel · lent baixistaMamadou Sibidé. El trio es completa amb el bateria Tim Keiper, que va complir a la perfecció amb el treball encomanat, encara que sense arribar al nivell obtingut la setmana anterior per Marcus Baylor.

Tot i coincidir amb el partit de tornada de la súper copa de futbol, ​​al Parc de Can Cirera Prim ens congreguem unes 2000 ànimes, el que demostra el consolidat que hi ha el Festival, que l’any que assolirà la majoria d’edat .

[nggallery id=4]

Reply

Leave a comment.