Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Escola de música Can Fogarada - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Escola de música Can Fogarada

 can_fogarada_logo.png

 

Ens arriba la bona notícia que als centres d’ensenyament musical que tenim a Mallorca, se’ls uneix l’experiència promoguda per Maria Borràs i Marko Lohikari al “espai creatiu” Can Fogarada .

 

A Marko el coneixem com contrabaixista professional que ens ha visitat com a component de My Friend Marc, al costat del pianista Marco Mezquida i al baterista Carlos Falanga, guanyadors de la segona edició del Certamen de Jazz Palma comercial, i més recentment acompanyant el quartet d’Ernesto Aurignac .

A la web trobareu més informació sobre el projecte, que contempla diferents nivells d’iniciació a la música per a nens, així com seminaris especialitzats.

Us anirem ampliant la informació.
can_fogarada_jazz.jpg

Reply

Leave a comment.