Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Jorge Pardo+Toni Cuenca & Sinfónica - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Jorge Pardo+Toni Cuenca & Sinfónica

Aquest divendres 28 d’octubre, a les 22:00 a l’Auditori d’Alcúdia i com fantàstic tancament de l’AlcúdiaJazz 2011, gràcies als arranjaments de Toni Conca, la Simfònica es fusiona amb una de les principals arrels del flamenc jazz, el mestre Jorge Pardo.

Sens dubte, l’Ajuntament d’Alcúdia ens va a brindar un dels grans moments jazzístics del 201.

alcudiajazzcuencapardo.jpg

Orquestra Simfònica de les Illes Balears AMB Jorge Pardo i Toni Cuenca.

Divendres, 28 oct.

20 €

Auditori Alcúdia

Reserves 971.897.185

Aquest dilluns 24 d’octubre, amb una roda de premsa al Centre Cultural Sa Nostra, Toni Cuenca ens va presentar un projecte llargament treballat, a qui ja li donava voltes després de finalitzar “Bellver” amb Maria del Mar Bonet, i va comptar per a això amb la presència del mestre Jorge Pardo i del nou gerent de laSimfònica de les Illes Balears, Marcelino Minaya, la vinculació amb el jazz, ens permet augurar una fructifera sintonia entre l’orquestra i el jazz.

PDF Dossier Informatiu.

alcudiajazz_4jorge_pardo.jpg

Reply

Leave a comment.