Jorge Pardo+Toni Cuenca & Sinfónica

Aquest divendres 28 d’octubre, a les 22:00 a l’Auditori d’Alcúdia i com fantàstic tancament de l’AlcúdiaJazz 2011, gràcies als arranjaments de Toni Conca, la Simfònica es fusiona amb una de les principals arrels del flamenc jazz, el mestre Jorge Pardo.

Sens dubte, l’Ajuntament d’Alcúdia ens va a brindar un dels grans moments jazzístics del 201.

alcudiajazzcuencapardo.jpg

Orquestra Simfònica de les Illes Balears AMB Jorge Pardo i Toni Cuenca.

Divendres, 28 oct.

20 €

Auditori Alcúdia

Reserves 971.897.185

Aquest dilluns 24 d’octubre, amb una roda de premsa al Centre Cultural Sa Nostra, Toni Cuenca ens va presentar un projecte llargament treballat, a qui ja li donava voltes després de finalitzar “Bellver” amb Maria del Mar Bonet, i va comptar per a això amb la presència del mestre Jorge Pardo i del nou gerent de laSimfònica de les Illes Balears, Marcelino Minaya, la vinculació amb el jazz, ens permet augurar una fructifera sintonia entre l’orquestra i el jazz.

PDF Dossier Informatiu.

alcudiajazz_4jorge_pardo.jpg

Reply

Leave a comment.