Presentació Jazz Voyeur Festival 2011

jvf_2011logoredon.jpg

Que bufen vents de canvi ja és evident per a tots. Conscient d’això, Roberto Menéndez, promotor ja en solitari del Jazz Voyeur Festival, ha decidit llançar una aposta per mantenir el seu festival.

Come gather ’round people

Wherever you roam

And admit that the waters

Around you have grown

And accept it that soon

Pel camí de les oportunitats van quedar aquest any Dave Holland i Pepe Habichuela, Al Di Meola, o el retorn de Hiromi, però vist el panorama i la necessitat de reinventar, els 5.721 € aportats per l’Ajuntament de Palma com a única administració, no donaven per a molts salts al buit.

La realitat és que estem davant d’una edició de transició que s’ha gestat en només dos mesos i per tossuderia de Roberto, poc disposat a deixar que es dilueixi l’esforç d’anys anteriors per a tornar a temps foscos per al jazz.

Així, els aficionats hem d’assumir que a partir d’ara, els espectacles es mantindran directament gràcies a la venda d’entrades, i que en base al seu èxit de públic, serà possible incorporar fórmules de patrocini que contribueixin al seu manteniment i desenvolupament . Que quedi clar, si volem jazz (lease “cultura en general”), cal gratar la butxaca i deixar de confiar en “papa estat” …

En Jazzinmallorca no ens queda mes remei que seguir pel mateix camí, la nova JazzinMallorca que presentarem en breu, busca directament la vostra participació en la creació de continguts i la integració amb espais publicitaris especialitzats. Salut i Jazz!

Then you better start swimmin’

Or you’ll sink like a stone

For the times they are a-changin’.

Dylan             

jazz_voyeur_festival_2011.jpg

Reply

Leave a comment.