Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Antonio Rey & Tommy Emmanuelle Jazz Voyeur Festival 2011 - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Antonio Rey & Tommy Emmanuelle Jazz Voyeur Festival 2011


Després de la cercavila inaugural, Antonio Rei i Tommy Emmanuelle inauguressin la secció “oficial” del 8è Jazz Voyeur Festival el dimecres 23 de novembre.

Novembre 23

Nit dedicada a la Guitarra

Antonio Rey & Tommy Emmanuelle

Concert inaugural dedicat a la guitarra amb dos grans intèrprets de l’instrument més popular del món, junts en la mateixa nit.

Tommy Emmanuelle, nascut a Austràlia és una llegenda de la guitarra. Dues vegades nominat al Grammy, arriba a Espanya com a part de la seva gira mundial. Compositor i creador del “finger style” té milers d’admiradors a tot el món i es presentarà per primera vegada a Mallorca al costat d’Antonio Rei, destacada promesa de la guitarra flamenca. Només cal escoltar Rei en el seu nou àlbum ” Colors del Foc” per adonar-nos que estem davant un virtuós original i diferent. Guanyador de 5 importants premis de guitarra. La seva música és capaç de volar per sobre dels estils, de gustos i fronteres perquè la seva inspiració no té límits.

Tommy Emmanuel: El dues vegades nominat al Grammy, arriba a Espanya com a part de la seva gira mundial. Aquest llegendari guitarrista és un dels músics més respectats d’Austràlia. El seu excepcional estil en tocar la guitarra és similar a la forma en què un pianista toca el piano, amb els deu dits. En lloc d’utilitzar tota una banda per la melodia, el ritme, el baix i la bateria, Tommy aconsegueix tocar-ho tot – i més amb només una guitarra. El inusualment ampli repertori d’Emmanuel abasta no només el jazz, el blues, el country i el blue-grass, sinó també el pop, el gospel i fins a la música clàssica, el flamenc i els estils musicals dels aborígens australians.

La seva precisió tècnica i les seves improvisacions virtuoses fan que aquest concert sigui una cita obligatòria per a tots els amics de la música basada en la guitarra. Al llarg de la seva carrera, Tommy Emmanuel ha guanyat nombrosos premis pel seu estil musical únic i innovador. El 2009, Tommy ha estat guardonat per la revista Guitar Player amb el premi anual més prestigiós per a un guitarrista, el Guitar Legend Award. A més, ha estat nomenat  “Thumb-picker” de l’any per segona vegada.

Més recentment, el 2010 ha estat nomenat com el millor guitarrista acústic pel públic de la revista Guitar Player. Al llarg de la seva dilatada carrera ha tocat amb Tina Turner, Chet Atkins, Eric Clapton, George Martin, Air Supply, Els Paul entre d’altres.

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Antonio Rey: Guitarrista flamenc de projecció indiscutible. Només cal escoltar-lo en el seu nou àlbum Colors del foc, o en concert per donar-se compte que no només estem davant d’un virtuós. Antonio Rey també és un guitarrista original, diferent, i sorprenent que col · labora habitualment amb Estrella Morente, Vicente Amigo, Josemi Carmona i té l’aval de cinc primers premis en altres tants importants concursos internacionals de guitarra flamenca i d’una trajectòria al costat dels més grans.

“He plasmat la meva manera de veure el flamenc, és més elaborat” diu Antonio Rei, que reconeix en Paco de Lucía i Vicente Amigo seves principals fonts d’inspiració (“Encara que també m’agrada Pat Metheny“, diu), però vol deixar clar que  “toco el que a mi m’agrada, no vull imitar a ningú“.

Va néixer a Madrid i als nou anys, el seu pare, el cantaor i guitarrista Toni Rei, se’l va emportar de gira a Mèxic. Des de llavors els escenaris s’han convertit en la seva segona casa. En ells va aprendre les bases del ritme i de tècnica abans de marxar de gira al Japó amb Yoko Komatsubara. Va estar un any a Tòquio i als 17 va tornar a Madrid per actuar amb la seva germana Mara a Casa Potes, entrar a la companyia d’Antonio Canales i començar una experiència com a guitarrista acompanyant de cant i ball al costat de Manuela Carrasco, Rafael Amargo i Farruquito, i amb cantaores com Rafael de Utrera o La Tana, entre molts altres.

Una experiència que ha valgut a Antonio Rei per guanyar cinc importants premis de guitarra en importants concursos: Premi de Guitarra del Concurs Nacional d’Art Flamenc de Còrdova el 2010, Premi de Guitarra Bordó Miner del festival de les Mines de La Unión, Premi del Concurs internacional de Guitarra Flamenca Nen Ricardo de Múrcia, Premi del Certamen Nacional de Guitarra Flamenca de l’Hospitalet de Llobregat i Premi del Certamen Internacional de Guitarra Flamenca Els Xoriguers de Jerez.


Tickets: 20/25/30 €.

http://www.youtube.com/watch?v=jupu6kteX5Q

http://www.youtube.com/watch?v=gbXs4PTtwpU

http://www.youtube.com/watch?v=ygOCHEtTNQ0&feature=related

Reply

Leave a comment.