Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Cristopher Cross Band-Jazz Voyeur Festival - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Cristopher Cross Band-Jazz Voyeur Festival

c_cross.jpg

jvf_2011logoredon.jpg

Cristopher Cross no és precisament un jazz estàndard, encara que sens dubte aquest texà comporta una empremta de qualitat que trasllada a les seves composicions i directes, per la qual cosaens garanteix una agradable vetllada presentant el seu primer treball en 12 anys,”Doctor Faith”.

Viernes, 25 de noviembre.

c_cross.jpg

CRISTOPHER CROSS  BAND

25 de noviembre, 21:00

Teatre Principal de Palma

Christopher Cross guanyador d’un Oscar i cinc Grammy presentarà el seu nou treball Doctor Faith és la primera col · lecció de cançons de Cros després de dotze anys sense publicar nou material. Aquest treball està dedicat a Joni Mitchell per la seva “vida completa d’inspiració”. Christopher va ser una de les estrelles més grans dels 80, la seva música pràcticament va definir la programació de la ràdio dedicada a l’adult contemporani amb una sèrie de sofisticades balades que inclouen el hit número u?? Sailing??. En el seu àlbum debut del 1980 es va donar a conèixer amb el primer senzill “Ride Like the Wind”, Que en poc temps va arribar als primers llocs en les llistes de popularitat, però va ser l’èxit massiu de” Sailing”, El seu segon single, el que va fer de Cross una súper estrella. “Never Be the Same” i “Say You’ll be Mine” van ser la continuació d’una carrera meteòrica amb la qual va aconseguir el rècord de cinc premis Grammy el 1981, incloent Millor Nou Artista i Cançó de l’Any per “Sailing”.

Aviat es va anotar un altre gran èxit, així com un Premi de l’Acadèmia per “Arthur ‘s Theme (Best You Can Do)”, Coescrit amb Burt Bacharach, Carole Bayer Sager i Peter Allen, per al gran hitde la comèdia “Arthur” amb Dudley Moore.

El tan esperat segon àlbum de Christopher  “Another Page” es va publicar el 1983 i incloïa els populars temes “All Right”, “No Time for Talk”, i “Think of Laura”, que va formar part de la banda musical de la sèrie Hospital General.

Quatre anys, dos àlbums, vuit hits, diverses gires mundials, cinc premis Grammy i un Oscar donen compte de la impressionant trajectòria de Cross.

Al llarg dels anys Christopher Cross s’ha mantingut com un artista en el qual semezclan sensibilitat, determinació i la convicció del seu propi art. A més dels seus èxits ja esmentats per, Cross coescriure i va interpretar el tema” A Chance for Heaven” dels Jocs Olímpics de 1984 i va ser un dels autors de la deliciosa cançó “Loving Strangers”, tema de la cinta” Nothing in Common” de Tom Hanks.

Cross contínua gravant i realitzant una mitjana de 100 actuacions per any. Cada cert temps lliura una nova sèrie de cançons que aconsegueixen arribar al cor dels seus seguidors repartits a tot el món.

Entrades a Servicaixa i taquilla del Teatre Principal

Platea, primer i segon pis: 40€, 36 amb descompte

Tercer pis: 35€, 32 amb descompte

Quart pis: 30€, 28 amb descompte.

Reply

Leave a comment.