Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Lucky Peterson Band-Jazz Voyeur Festival - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Lucky Peterson Band-Jazz Voyeur Festival


Els que van tenir la sort de gaudir del concert de Lucky Peterson a Sa Pobla ja fa nou anys, saben perfectament que aquest bluesman és capaç de “liar” fins i tot al Teatre Principal.

Mr Peterson exemplifica a la perfecció el que entenen els americans per show business,i ho demostra a l’hora de pujar a l’escenari. Ho podrem comprovar el dijous 24 de novembre.


LUCKY PETERSON BAND

24 de noviembre 21:00

Teatre Principal Palma,

Virtuós del òrgan Hammond, guitarrista i cantant amb una força punyent, LuckyPeterson es mou com peix a l’aigua en els camps del blues, el soul, el rhythm & blues, el gospel i el rock and roll, tot i que on brilla especialment és en el blues. Això fa que la seva música sigui molt accessible al públic, les seves gires siguin de les de major èxit i els seus discos dels més venuts. El directe és arrasador, en el bon sentit,aconseguint moments d’alta intensitat i divertits passatges, que animen a molts a aixecar dels seus seients i ballar des del primer moment. La base rítmica del baix ibaterÃa asseguren els continus Â “grooves” que es produeixen en cada tema. LuckyPeterson transmet la intensitat amb què viu la seva música, mantenint-se  fidel a les seves arrels  i evolucionant a un blues modern, d’acord als nostres dies.

Entrades en Sevicaixa o al Teatre Principal.

Platea, primer i segon pis: 30€

Tercer pis: 25€

Quart pis: 20€

Reply

Leave a comment.