Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Lucky Peterson Band-JVF 2011 - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Lucky Peterson Band-JVF 2011

[nggallery id=1]Lucky Peterson Band  JAZZ VOYEUR FESTIVAL 2011

Teatre Principal de Palma(de Mallorca), 24 de noviembre de 2011.

Lucky Peterson: voz, guitarra, órgano y piano.

Raúl Valdés: batería

Mike Nunno: bajo

Tamara Peterson: voz

Els quilos l’acosten sospitosament al rei BB, fins i tot en aquesta particular forma d’espatarrar-se a la cadira, encara que en el seu cas ens indiva, que sembla haver deixat enrere uns anys personalment convulsos per tornar a agafar pes en l’univers del blues.

Una presentació carregada de gestualitat, un mur de so projectat pel tàndem Hammond-Leslie i una base rítmica vertiginosa, configuren el desenvolupament d’un concert sense sorpreses.

Raúl Valdés no té ni temps per respirar, d’aquí la seva motxilla d’hidratació per aguantar el concert al costat del mesurat Mike Nunn, que només va explotar quan l’hi va demanar el líder, mantenint la resta de la nit una exquisida discreció.


Pànic sentim a jazzinmallorca quan ens presenten a la “senyora de” (salvada excepció seria que la Krall ens hagués presentat al seu “senyor de”), però Tamara Peterson, va compensar el registre vocal del seu espòs brindant algun graciós duet còmic-musical, encara que va demostrar estar molt allunyada de les habituals i evocadores veus del blues.

Sobrat d’experiència en el negoci i per a sorpresa d’uns i èxtasi d’altres, Lucky va passejar les sevesus 5 cordes per la platea (la sisena se la va deixar a l’escenari …), fent córrer esbojarradament a la ja nombrosa prole fotografiant, i arrencant somriures sincers d’un respectable que va gaudir de la proximitat que revela alguna foto d’aquesta crònica (Gràcies Miquel Aguiló !).

En fi, el més dur d’aquesta agradable nit va ser veure com alguns es regiraven en les seves butaques, desitjant ser al Blues Ville per ser tan expressius com es mereixia Mr. Peterson.

 

Reply

Leave a comment.