Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
"Flamenco Sketches" de Chano Domínguez - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

“Flamenco Sketches” de Chano Domínguez

“Flamenco Sketches” Chano Domínguez (piano) Mario Rossy (baix) Israel “Piraña” Suárez (calaix) Blas “Kejío” Còrdova (Alacant, palmes) Tomàs “Tomasito” Moreno (ball, palmes)Flamenc, Miles, Chano, Blue Note , Alberti, Bill Evans, Blues i el disc més venut de la història del jazz, retalls musicals de difícil cohesió més enllà del seu context originari, i que només en mans-dits d’un mestre que uneix tradicions, desemboca en alguna cosa coherent. La concepció de Flamenco Sketches sorgeix de l’encàrrec d’un Festival (Barcelona Jazz) enregistrat en directe al NY Jazz Standard a finals de 2009.


Cloenda del 41 º Festival de jazz de Barcelona al Jazz Standard de Nova York. Chano Dominguez Flamenco Quintet: Mario Rossy, Tomasito, Blas Córdoba & Piraña play “Kind of Blue”. Desembre 2009

En Flamenco Sketches, el mestre no cau en la sobreproducció, l’excessiu anàlisi i la sobremusicalització, mantenint la característica frescor de “Kind of Blue”. D’altra banda, ja no resulta sorprenent la unitat de pensament amb la qual actua aquest quintet. Amb els seus arguments habituals, el de CAI es despatxa amb “Freddie Freeloader” o “So What” amb insultant naturalitat, i per plaer de diaques envansians , ens regala un “Nardis” aclaparador… Cai – Mas allá de nuestras mentes diminutas 1/4 Albereda Són un dels grups més destacats de la segona fornada de bandes de Rock Andalús, i era un quartet liderat pel teclista Chano Domínguez, avui dia un dels músics de jazz espanyols més internacionals. El seu primer àlbum es va gravar a La Caleta, el 1978, i va ser editat per una companyia independent anomenada La Cochu-Trova, sota el títol de “Mas allá de nuestras mentes diminutas”. A la portada, apareix la referència “Sonido Andaluz” i és el que hi ha en ell, rock simfònic instrumental amb fortes influències d’Emerson, Lake & Palmer i flamenc.


Chano pren el que ha de prendre i deixa el que és millor no tocar, i regant-ho amb aquesta blue note estilística que és el “duende”, ens presenta una altra peça angular en la multicultural història del jazz:

http://articles.chicagotribune.com/2012-03-13/entertainment/ct-ent-0314-jazz-recordings-20120313_1_chano-dominguez-kind-of-blue-album-jazz-and-flamenco Per acabar el que us dic sempre, si us agrada Chano; una altra peça per hores d’onanisme musical. Als que no us agrada: no sabeu el que us perdeu …

Reply

Leave a comment.