Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Ja estem de tornada - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Ja estem de tornada

Ja estem de tornada, hem renovat la nostra web després de molts problemes (amb la “ajuda” d’un hacker pel mig). Encara estem acabant d’adaptar els articles a aquest nou format, però ens hem vist forçats a avançar el llançament del nou web, pel que esperem sigueu bonevolentes amb nosaltres.

Us recordem que ara podeu comentar qualsevol entrada. Seguim amb la nostra agenda en la qual intentarem tenir els esdeveniments més rellevants i seguirem publicant els programes dels locals que programin Jazz.

En aquesta nova etapa intentarem comptar amb nous col · laboradors per mantenir-vos informats el millor possible del que passa a Mallorca relacionat amb el Jazz.

Comments

 1. Posted by Bernat on d’abril 23rd, 2012, 01:03 [Reply]

  Enhorabona!!! m’agrada molt el nou disseny

  • Posted by Jazzin'Mallorca on d’abril 24th, 2012, 21:08 [Reply]

   GRacies!

 2. Posted by Damià Terrasa on d’abril 23rd, 2012, 22:19 [Reply]

  Els qui Internetejam ja vos anyoravem.

  • Posted by Jazzin'Mallorca on d’abril 24th, 2012, 21:08 [Reply]

   GRacies, un plaer estar de volta…

Reply

Leave a comment.