Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Aquest juny, Jazz a Sa Taronja - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Aquest juny, Jazz a Sa Taronja

El jazz de juny a Sa Taronja d’Andratx.
Una bona oportunitat de gaudir de la música en un ambient relaxat i desprès de la posta de sol al Port d’andratx.

Trobareu tots els detalls a la nostra agenda de concerts.

15-JUN HELENA PAUL QUARTET 21:30,
Helena Paul – veu
Thomas Wind – piano, organ
Reinaldo Constantini – batería
Mark Peach – baix
17-JUN CHRISTA ELMER & Isaak Vega, jazz & blues
Christa Elmer – veu
Isaak Vega – guitarra

20-June SHEELA GATHRIGHT & RICHARD VINTON

24-Jun LLUCI VILLALONGA “IN JAZZ AIR”
Lluci Villalonga – veu
Pep Lluis Castaño – piano
Wojtek Sebolewski – baix

Manolo Marí – batería

Reply

Leave a comment.