Donau suport al Mallorca Jazz Sa Pobla 2013

El proper dimarts 7 d’agost arranca el Mallorca Jazz Sa Pobla 2012, i com hem anat avançant durant aquestes setmanes, el festival ha d’iniciar l’inevitable camí de l’autofinançament, i ho farà per diferents vies.

D’una banda, es demanarà un donatiu de 3 € als que vulguin ocupar les habituals cadires situades davant de l’escenari, aquesta vegada en un recinte tancat. En qualsevol cas, sembla una quantitat bastant justa a canvi de la coherència i qualitat oferta pel festival durant tots aquests anys.

Paral·lelament, JazzinMallorca hem proposat a l’Ajuntament de Sa Pobla gestionar un estand on posar a la venda “xapes solidàries” per 1 € cadascuna i camisetes commemoratives del festival per 12 €.

La proposta va ser aprovada per la Junta de Govern Local el 27 de juliol de 2012, pel que tots els beneficis que es generin quedaran compromesos per JazzinMallorca per pagar als músics de la propera edició 2013 del Mallorca Jazz Sa Pobla.

Us demanem que en la mesura de les vostres possibilitats, doneu suport al jazz de forma directa, a canvi d’una xapa o una camiseta, of course!!!

Reply

Leave a comment.