Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Félix Rossy Septet-Mallorca Jazz Sa Pobla 2012 - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Félix Rossy Septet-Mallorca Jazz Sa Pobla 2012


Félix Rossy Septet-Mallorca Jazz Sa Pobla 2012, 14 d’agost 22:30 Plaça Major.

 

Félix Rossy – Trompeta

Ernesto Aurignac – Saxo Alt

Enrique Oliver – Saxo Tenor

Jaume Llombart – Guitarra

Toni Vaquer – Piano

Dee Jay Foster – Contrabaix

Santi Colomer – Bateria

 

Nit d’emocions per jazzin’Mallorca. Per primera vegada ens convertim en promotors d’un concert i vam descobrir de primera mà el perquè dels “road manager” …

La formació de septet és de per si ia un condicionant per la sonoritat, cosa que en certs moments van explotar aquests joves lleons de l’escena jazzística mediterrània.

L’oportunitat de gaudir de la seva presència aquí, suposa un èxit que esperem es repeteixi en els pròxims anys, a mesura que cada un d’ells vagi perfilant la seva carrera.

El trio estructural Colomer-Foster-Vaquer, funciona amb una solidesa atresorada aquests últims anys i de la qual hem estat testimonis en directe.  Llombart es va situar a la perfecció, i el trio Aurignac-Rossy-Oliver es va encarregar de donar brillantor als temes, tant en el seu treball com “secció” com a les intervencions personals, en les quals s’aprecia la diferència de taules a favor de Aurignac.

El “petit” Rossy sembla discret sobre l’escenari, i malgrat la seva incontestable solidesa formativa, necessitarà temps per configurar un so propi i consolidar l’expressivitat de la seva trompeta. La clau, és clar, és seguir envoltat de l’empenta d’excel·lents músics.

Comments

  1. Posted by Fabien Iannone on de setembre 19th, 2014, 23:12 [Reply]

    Hello,
    I would like to use one picture of Felix Rossy and one of Jaume Llombart that are on your website. I’ll use them to promote a concert in Switzerland (Vevey) next week. They will be altered and then published in a local newspaper and on social networks such as facebook. Would it be possible for you? Best, Fabien Iannone

    • Posted by Jazzin'Mallorca on de setembre 22nd, 2014, 20:29 [Reply]

      Hi, no problem Please send us an email to info@jazzinmallorca.com. We will send you the photos and specify the terms of use

Reply

Leave a comment.