Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Krissy Matthews Band-Mallorca Jazz Sa Pobla 2012 - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Krissy Matthews Band-Mallorca Jazz Sa Pobla 2012


Krissy Matthews Band-Mallorca Jazz Sa Pobla 2012, 10 de agosto, 22:30h Sala Rex

Vocals, Guitar: Krissy Matthews

Vocals, Bass: Aaron Spears

Vocals, Drums: Miikey D

Si en arrencar la nit la sensació que predominava era la desubicació, en tancar la vetllada, no es veuria sinó confirmada aquesta impressió.
La primera nit del Mallorca Jazz Festival a la mítica sala Rex, se salda amb una assistència discreta de públic, però amb la certesa de les múltiples possibilitats de l’espai escènic.

Nits orientades al blues-rock per a públic “de a peu”, vetllades “aposentades” per a una vocalista o un projecte de jazz més íntim; la Sala Rex pot integrar-se sense problemes com a espai alternatiu del Mallorca Jazz Sa Pobla 2013, i sens dubte, la barra situada sota l’escenari és una de les ubicacions més divertides que es poden imaginar …

Krissy Matthews és ja un professional del showbusiness, capaç d’aixecar i convèncer en una nit en què semblava que alguna cosa no encaixava. La seva insistència i convenciment, van acabar per conquistar a un públic inicialment avassallat per la pressió sonora …

A dia d’avui, i tot i que encara queda camí per recórrer, Krissy ja exerceix de protagonista en el seu sòlid trio de rock-blues.

Mathews té una il · lusionant carrera per davant: ampliar les fonts des de les que destil · la el seu poderós so de guitarra, triar versions més ajustades al seu estil, madurar un interessant timbre de veu, compondre aquest conjunt de temes que el definiran com a músic, en fi, aconseguir totes aquestes coses que vist el seu breu historial, sens dubte arribaran en breu.

Reply

Leave a comment.