Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
NOAH PREMINGER & BEN MONDER QUARTET-Mallorca Jazz Sa Pobla 2012 - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

NOAH PREMINGER & BEN MONDER QUARTET-Mallorca Jazz Sa Pobla 2012

Dimarts, 21 d’agost, 22’30 hores. Plaça Major

NOAH Preminger & BEN Monder QUARTET

Noah Preminger, saxo tenor.

Ben Monder, guitarra.

Massa Kamaguchi, contrabaix.

Colin Stranahan, bateria.

Noah Preminguer i Ben Monder van brindar una nit intimista d’inusitada brevetat. Freqüentant l’expresivitat més angulosa del saxo tenor, Preminguer no va abandonar el seu envolvent timbre malgrat els constants moments de tensió dinàmica, recolzats pels sobrats recursos de Ben Monder a la guitarra, les espasmòdiques línies de Kamaguchi al contrabaix i la dinàmica bateria de Stranahan.

Preminguer exerceix un jazz captivador, que va deixar amarrat als seus seients a un públic que, immers en el discurs del quartet, va reaccionar amb massa tebior al seu comiat, provocant que un presumible “ara tornem” es convertis en un definitiu “ens veiem demà al Port d’Andratx “.

Es tancava així una edició del Mallorca Jazz Sa Pobla de novetats organitzatives i discreció en el cartell, totalment en línia amb el “new order” cultural.

Sense temps per recuperar-nos i amb el cap posat a l’AlcúdiaJazz 2012, a finals de setembre us oferirem un resum de la nostra experiència com a venedors de samarretes i “promotors” musicals.

Comments

  1. Posted by Josep Salamanca on d’agost 27th, 2012, 17:24 [Reply]

    Em sembla, que no vam veure el mateix concert…

    • Posted by Miquel Munar on d’agost 27th, 2012, 18:40 [Reply]

      Je, je, je, segur que no…si t’animes, fa temps que no feim “cròniques enfrontades” !!!

Reply

Leave a comment.