Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Ressenya "Café Latino. 25 años." - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Ressenya “Café Latino. 25 años.”

Tots tenim moments de “si em toca una primitiva de 1’5 milions … la lío parda!!!”, Doncs jo confesso: em munto un club de jazz, programo a qui em doni la gana, i no faltaré al respecte als músics pagant 150 € per un septet …

Café Latino. 25 aniversario(Karonte 2012)

Jorge Pardo (saxos, flauta), Abe Rábade (piano), Josemi Carmona (Guitarra Flamenca), Javier Colina (contrabajo), Jeff Ballard (batería) Chonchi Heredia y José “el Frances” (voz)

1          La Del Pulpo [Jorge Pardo]

2          Intro Café Latino [Javier Colina]

3          Amor Ascensor [Abe Rábade]

4          El Efecto Centolla [Josemi Carmona]

5          Luces De La Fragua [Javier Colina]

6          Cebreiro [Abe Rábade]

7          Beat Street [Jeff Ballard]

8          Toda Una Vida [Osvaldo Farré]

En fi, vista l’esterilitat de les meves cites “primigènies dels dijous i diumenges”, no puc menys que alegrar-me de l’èxit de llocs com el Café Central de Madrid, que per celebrar els seus 30 anys va programar durant 5 nits el piano solitari del Chano.

Els que intuïm el catxé del gadità, sabem que això no és possible sense la complicitat expressa de l’artista. 5 nits de somni en un lloc de tan escàs aforament, només poden esdevenir si es manté una relació entre l’espai i el músic, entenent “espai” com aquest microclima creat per “ciutat-públic-programador”, ja evident des de “Chano Domínguez en directe. Piano Solo “(1997), aquella deliciosa doble meravella d’introspecció.

YouTube Preview Image

Jorge Pardo, por Camarón

Des del Cafè Latino d’Ourense, que va una lustre a la saga dels madrilenys, ens presenten el seu disc commemoratiu “Cafè Llatí. 25 Aniversari “, una altra prova que el músic de jazz és un subjecte bien nacido (és que només rima en castellà…).

L’evident pes organitzatiu de Jorge Pardo, amic de la casa, es destil·la en la selecció del personal i en cada un dels talls. Conseqüència lògica és l’equilibri i la cohesió tan enyorats en la majoria de discos homenatge perpetrats per “grups de superegos”. Evidentment, aquí tenim un grup de mestres artesants.

“Cafè Llatí. 25 Aniversari “és un disc per comensals usats al flamenc-jazz. De plàcida digestió primerenca gràcies al seu ritme, ve dotat del caràcter artesanal que convida a la insistència en l’audició.

Prima l’equilibri, l’encaix de les peces, l’oportunitat en els solos i els matisos personals d’uns músics monumentals, que ens ajuden a digerir aquesta enveja insana amb què obríem aquesta ressenya …

 Faro de Vigo

La Gramola de un Bar

Reply

Leave a comment.