SPIKEDRIVERS al Mallorca Jazz Sa Pobla 2012

SPIKEDRIVERS – Mallorca Jazz Sa Pobla 2012. Plaça Major 22:30


Ben Tyzack, guitarra, veu i armònica.
Constance Redgrave, baix
Maurice Mcelroy, batería

L’èxit de Spikedrivers és el triomf de la senzillesa, música d’arrel, bona execució i sintonia amb el públic, no cal res més.

Ben Tyzack assumeix el protagonisme musical d’un projecte estilísticament molt clar, en el qual Constance Redgrave i Maurice McElroy ofereixen el discret suport que li correspon.
D’altra banda, tant Redgrave com McElroy participen activament en la comunió amb el públic, un element clau que impulsa la sintonia amb el respectable, al qual se li ofereix el millor que es pot demanar a una nit d’agost, diversió a la fresca.

D’altra banda, desde jazzinmallorca estem encantats amb l’èxit de l’àrea de seients “contributius” i de la venda de samarretes, que esperem es mantingui i fins i tot millori en els propers concerts.

Com hem assenyalat en un altre article, us recordem que el proper divendres 10 d’agost, es presenta una nova ubicació: la mítica Sala Rex de Sa Pobla amb el rockin ‘blues del jove Krissy Matthews, i la possibilitat de sopar-hi abans del concert.


Jazzinmallorca tornarà a tenir un estand de venda de samarretes i xapes de suport al festival, però us recordem que a causa del canvi d’ubicació i a problemes d’agenda, el 10 i el 11 d’agost no obrirem l’exposició de la Sala Cavallets, disculpeu les molèsties.

 

Reply

Leave a comment.