Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Andrea Motis & Joan Chamorro amb la Glissando Big Band - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Andrea Motis & Joan Chamorro amb la Glissando Big Band


Andrea Motis va aconseguir una cosa que no ha aconseguit molta gent, omplir l’auditori d’Alcúdia. La joventut i per què no dir-ho, la imatge d’Andrea Motis és un reclam d’indubtable atractiu per al gran públic. Venia acompanyada per la Glissando Big Band i juntament amb el  que és el seu mentor musical, Joan Chamorro.

Repàs d’estàndards sense massa sorpreses, Andrea Motis és una cantant correcta amb una veu molt atractiva i sens dubte amb un repertori fet a mida per a la seva tessitura, sens dubte cantar és el que millor fa. No podem evitar les comparacions amb un altre jove que ens va visitar recentment, Fèlix Rossy i normalment les comparacions són odioses. En ambdós instruments Andrea Motis no passa de ser correcta però lluny de poder signar com a trompetista o saxofonista abans que com a cantant.

Joan Chamorro va exercir a la perfecció com a mestre de cerimònies amb moltes taules (davant una Andrea que no va dir pràcticament una sola paraula en tot el concert) i director eventual de la Glissando Big Band. El músic català va acompanyar Andrea Motis al llarg del concert fent gala de la seva condició de multiinstrumentista al contrabaix, saxo i piano a la recta final del concert.

La sensació d’inseguretat a la trompeta i saxo i una exagerada timidesa evidencien que Andrea necessita rodar molt més per poder captivar el públic capaç de abstreure d’elements secundaris com l’edat o aparença, però sens dubte Andrea Motis té un gran futur per davant i segur que la tornarem a veure ben aviat per poder comprovar aquesta evolució que segur tindrà.

Reply

Leave a comment.