JVera Quartet – Festival D’AlcúdiaJorge Pardo, Javier Paxariño, Aute, Antonio Vega, Orquestra Mondragón, Ismael Serrano, Carlos Nuñez, Revolver, Buika
. Són només alguns dels noms de la llarguíssima llista de col · laboracions que llueix en el currículum d’aquest baixista i contrabaixista mallorquí, convertint sens dubte en un dels músics mallorquins de més projecció nacional.

Tot i que els projectes en què es veu embolicat José Vera pertanyen a l’àmbit del Pop la majoria de vegades, la  seva autèntica passió és el seu quartet de Jazz Jvera Quartet, José Vera ens confessava que tot i ser econòmicament menys rendible, era de lluny el que més l’atreia artísticament , sent a més un projecte propi on s’ha envoltat de bons músics i amics com l’extraordinari teclista i productor Jacob Sureda.
Què pot esperar l’aficionat que vagi a veure a JVera Quartet? Un jazz transversal en que el Funk el Jazz Rock o el Groove tenen un paper important, que segur animarà i escalfarà els seients de l’auditori d’Alcúdia.

 Jvera – Butterfly

Reply

Leave a comment.