Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Ahmad Jamal - Blue Moon - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Ahmad Jamal – Blue Moon

Sempre es diu d’ell que va ser un dels músics que més va influenciar a Miles -que l’hi diguin a Red Garland -. És injust que per destacar qui és Ahmad Jamal haguem de recórrer sempre a les influències que va tenir sobre Milers, però aquesta devoció pública per part del de Santa Mònica era tan rara com el talent Jamal i ajuda a situar la seva grandesa. Sofisticació i senzillesa, és difícil aconseguir aquesta combinació però precisament aquesta sempre ha estat la gran virtut de Jamal i alhora la seva creu en els seus inicis i que no tots van saber apreciar les seves composicions.

Ahmad Jamal compleix 83 anys, tinguin això en compte quan escoltin l’últim que s’ha tret de la màniga aquest pianista literalment inesgotable perque no ho pareix. Blue Moon és el primer treball de Jamal amb el segell Jazz Village(Harmonia Mundi).

L’aposta de Harmonia Mundi pel Jazz és si més atrevida, tal com està el panorama musical fitxar una primera figura com Jamal és una jugada tan arriscada com agraïda pels aficionats al Jazz i l’operació ja ha tingut el seu primer fruit, un disc que traspua classicisme i frescor.

Reply

Leave a comment.