Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
La reedició de Manolo Bolao Quartet segueix el seu camí... - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

La reedició de Manolo Bolao Quartet segueix el seu camí…

CaratulaManoloBolao

L’acurada reedició del Manolo Bolao Quartet que es va presentar el passat divendres a l’Espai Xocolat(que poc a poc es consolida com una referència obligada), segueix el seu camí als mitjans.

Aquí trobareu les reflexions d’Àlex Gómez-Font, fotògraf inquiet amb idees molt ben enfocades i principal impulsor del projecte Petit Indie, qui ens assegura que al de Bolao seguiran altres exercicis de recuperació de la nostra memòria musical.

De la reedició també se’n van fer ressò al Discópolis de RN3, aquí trobareu l’àudio, i finalment us deixem amb el video de “Calañi”.

YouTube Preview Image

Reply

Leave a comment.