Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Nova Edició del Smooth Jazz - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Nova Edició del Smooth Jazz

Davant el desastre que s’acosta respecte als festivals patrocinats per les administracions no deixa de ser una bona notícia que el Smooth Jazz-una iniciativa totalment privada- repeteixi per segon any i amb un cartell interessant per als amants d’aquest gènere.

El cartell es mou sempre dins del terreny del Smooth Jazz, però trobarem matisos i registres perquè qualsevol aficionat al Jazz en general passi molt bones vetllades musicals.

El festival el conformen 3 dies amb doble actuació, ens ha comentat l’organització que es preparen paquets per a qui vulgui passar un cap de setmana complet de Jazz. Per a això haureu de posar en contacte amb Pilar Saez (tel. 971.585911 pilarsaez@cotesa-mallorca.com)

 

Divendres, maig 3, 2013
20:15 h Entrada al recinte
21:00 h Concert 1: MICHAEL LINGTON
22:30 h Concert 2: PAUL BROWN & DARREN RAHN
24:00 h Festa amb DJ
Dissabte, maig 4, 2013
20:15 h Entrada al recinte
21:00 h Concert 1: MATT Marshak
22:30 h Concert 2: RICK BRAUN + Rocco Ventrella (Sax)
24:00 h Festa amb DJ
Diumenge, maig 5, 2013
10:45 h Entrada al recinte
11:30 h Concert 1: ROCCO VENTRELLA
  Concert 2: MARC ANTOINE & BRIAN SIMPSON
14:00 h Fi de Festival

 

Reply

Leave a comment.