Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
XVII Festival Jazz Cala d'Or - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

XVII Festival Jazz Cala d’Or

Com sempre de tapat, però el Festival de Jazz de Cala d’Or ens segueix acostant a la seva dissetena edició, el jazz més tradicional,  del 28 de maig al 4 de juny.

Ens disculpareu, però ha estat imposible aconseguir el programa en un format digital, ni a la web del promotor

Les bandes participants són:

cala_dor_jazz_festival_2009-001

Hot House Jazz Band, NL

Mary Castle Jazz Band, D

Charlestown Jazzband, NL

Storyville Jazzband, NL

Die Fremden, D

La Cubana, D & Cuba

Rainer Migenda, D

Playhouse Skifflers, D

Cala dOr Jazz 2013_1Cala dOr Jazz 2013_3Cala dOr Jazz 2013_2

Comments

Reply

Leave a comment.