Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
19 Festival Mallorca Jazz Sa Pobla - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

19 Festival Mallorca Jazz Sa Pobla

Tot i que ens consten les increïbles dificultats que han passat a Sa Pobla,  amb Joachim Kühn ens han sorprès.

Ha costat tirar endavant el festival, però ens han aconseguit sorprendre agradablement amb la presència del veterà pianista d’avanguarda Joachim Kühn.

També cal destacar el canvi de fórmula, centrant les actuacions en la segona setmana d’agost, el que presumiblement també permetrà optimitzar la despesa en la sonorització.

JAZZ13-002

El festival arrancarà amb la proposta local dels Saxophobia Funk Project, seguida del trio d’Aruán Ortíz, pianista cubà establert a NY, i després de Joachim Kühn acabam amb els mestres de la Travelling School acompanyant el trompetista i multiinstrumentista Dan Fox.

Aviat tindreu més detalls.

6 Agost Plaça Major, 22.30 h Saxophobia Funk Project

 

7 Agosto Plaça Major 22.30 h Aruán Ortiz Trío

8 Agosto Plaça Major 22.30 h Joachim Kühn

9 Agosto Plaça Major 22.30 h Dan Fox & Travelling School Band

 

 

 

Reply

Leave a comment.