Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Arranca Mallorca Jazz Sa Pobla 2013 - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Arranca Mallorca Jazz Sa Pobla 2013

JAZZ13-001

Dit i fet, “l’edició de la resistència” del Mallorca Jazz Sa Pobla, arranca avui amb els  Saxophobia funk project, que de segur ens faran passar una vetllada moguda.

Esperem que aquest nou format compacte del Mallorca Jazz Sa Pobla, que se’ns dubte suposa un esforç de constància per als assistents, tingui la mateixa acceptació del públic com als darrers anys. D’això en depèn la continuïtat. Enguany, a més d’aquesta la vostra web, també podreu seguir les interioritats del festival al seu Facebook .

Demà Aruan Ortiz Trio, amb la presència destacada de Raynald Colom, autèntic referent pel que fa a “la trompeta nacional”, així ho demostren les seves col·laboracions com a sidemen. Aquí en teniu una actuació de fa dues setmanes amb la presència afegida del saxofonista Michael Janisch.

 YouTube Preview Image

Dijous el Joachim Kühn, venerable factotum de l’avantguarda jazzística europea, i el divendres la Travelling School Band acompanyant el trompetista Dan Fox, que s’integra de ple en el cartell del Mallorca Jazz Sa Pobla, sense oblidar per suposat la impagable feina que fan amb el seminari i el concert de cloenda el dissabte.

Recordau també que  de les 20 a les 22, a la sala Cavallets de la mateixa Plaça Major,  teniu l’exposició de pintures de Núria Palau.

Reply

Leave a comment.