Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Crónica del Aruán Ortiz Trío-Sa Pobla 2013 - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Crónica del Aruán Ortiz Trío-Sa Pobla 2013

Nit desconcertant per als que esperessin al “típic pianista cubà”, no està Aruan Ortiz en una fase d’obvietats, exigint un nivell d’atenció per al qual no tothom venia disposat, coses del relaxament canicular …

Aruan_Ortiz_V_MAD

Dimecres 7 d’agost, 22:30

Plaça Major, sa Pobla

Aruán Ortiz Trio.

Aruán Ortiz-piano

Rob Garcia-batería

Raynald Colom-trompeta

Dens i concentrat, va passar més de mitja hora fins a presentar als músics, per llavors el públic ja havia entrat en el joc o s’havia lliurat al ritme del WhatsApp…

Raynald_Colom_MAD

Aruan Ortiz ens va brindar la seva particular introspecció musical, brillantment il·lustrada per Raynald Colom, qui va jugar un paper tan central com la seva posició a l’escenari.

Rob_Garcia_MAD

A l’altre extrem del cubà, Rob Garcia va resoldre elegantment la seva compromesa tasca percussiva, en una nit d’anades i vingudes que va deixar aficionats incondicionals i d’altres que ni recordaran on estaven la nit del 7 d’agost.

Reply

Leave a comment.