Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Crónica del Saxophobia Funk Project a Sa Pobla - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Crónica del Saxophobia Funk Project a Sa Pobla

Va ser un plaer gaudir de les bufades dels Saxophobia Funk ahir vespre, arrancaren al 110 per cent i acabaren al 130 d’intensitat.

 

DSC_6142-001

Saxophobia Funk Project

Plaça Major, Sa Pobla

6 d’agost 2013, 2013

Cristian Sorribas – Soprano Sax
Miquel Ángel Rigo– Alto Sax
Alberto Moreno – Tenor Sax
Jose Valle – Baritone Sax
Luis Bayón – Bass
Miquel Marquet – Drums
Jaume Riera – Piano

 

 

 DSC_6175-001

En la que fins ara és la nit més calorosa de l’estiu, Saxophobia Funk Project foren la banda sonora perfecta dissimulant les bufades d’un públic que a moments aconseguí oblidar les temperatures tropicals pobleres.

 DSC_6172-001

Aquesta formació que amb poc menys de 2 anys s’ha pujat a un ja venerable escenari jazzístic, rebé el suport dels seus incondicionals i del públic habitual. La proposta és sólida i la execució està millorant dia a dia. Enhorabonda i endavant !!!

 DSC_6179-001

Aquesta dinouena edició, el Mallorca Jazz Sa Pobla estrena un nou format compacte, que avui ens durà l’Aruan Ortiz Trio.

DSC_6124-001

Reply

Leave a comment.