Cap Pela – Festival de Jazz D’alcúdia

Una resenya del nostre amic Pep LLuis Luna

A les xarxes socials qualqú es preguntava: Cap Pela en un festival de jazz? Donç sí, perquè ells fan jazz, swing, una mica més de pop i darrerament molt de bandes sonores.

En els darrers concerts interpreten temes nous que potser inclouran en el seu proper disc , i sembla que es decanten pel soul.  Jo preferiria un disc que desbordés jazz pels quatre costats, perquè crec que la seva qualitat vocal els podría permetre accedir a molts dels festivals europeus, on agrada molt el jazz vocal.

La sala quasi plena, que avui en dia és tot un èxit, es va deixar anar en tot moment.

Algun emperò a l’actuació? Si, n’hi ha un, la seva posada en escena és molt estàtica, malgrat que la situació sobre l’escenari ha millorat molt, haurien de perdre la por escénica i intentar desenvolupar una coreografia més arriscada, no només el pas endavant i el pas enrere.

[slideshow id=12]

Reply

Leave a comment.