Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Jaume Vilaseca Quartet i Ravi Chari - Festival de Jazz d'Alcúdia - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Jaume Vilaseca Quartet i Ravi Chari – Festival de Jazz d’Alcúdia

8813bn2cc
Juntament amb el de Silvia Pérez Cruz i Javier Colina, ha sigut per a mi el millor concert d’aquest certamen. Abans de començar el concert tenia els meus dubtes, en assabentar-me que no els acompanyaria cap saxofonista, però el mateix Jaume em va comentar que l’actuació es basaria en el seu últim disc “Coming Home”, on el saxo hi participa poc, de fet escoltàrem fins a 6 peces d’aquest disc.

La música que ens oferiren fou una barreja de ritmes i melodies mediterrànies amb aromes orientals amb molt “groove”. L’inici va ser igual que en el disc, amb els temes “Port Vell” i “El Hotel”, amb el que es ficaren al públic en la butxaca, gràcies al seu ritme contagiós.

Ravi Chary és un virtuós del sitar. Un dels moments més emotius del concert per a mi, va ser quan durant l’improvisació en el tema “Drummum & Bai”, va incloure la melodía de “La Balanguera”, que com vaig saber més tard, li havien donat a coneixer aquell mateix horabaixa.

Malgrat que el major protagonisme va ser pel sitar, disfrutàrem amb el lirisme del piano de Vilaseca, compositor de tots els temes, amb l’excepció dels dos bises i el tema tradicional “Rossinyol que vas a França”. Dick Them i Ramón Díaz, secundaris de luxe, estaren a l’alçada en la seva escomesa de mantenir aquest “Groove” durant tot el concert i lluint-se en els seus respectius sols.

Al final del concert el públic va esgotar les existències del cd, el que significa que va agradar i molt, en definitiva, una gran nit de jazz i d’altres herbes.

Click damunt per canviar de foto

NextGEN gallery is not installed/inactive!

Reply

Leave a comment.