Lisa & The Lips – Teatre de Lloseta

3MegaCamNi vostes ni nosaltres podrem viure aquells anys en què els cantants soul es desfeien sobre l’escenari entre mars de suor . El soul i el funk , aquests fills esgarriats del Blues, el Jazz o vés a saber de qui es van escampar per les zones obreres dels EUA florint especialment en ciutats com Memphis , Detroit o NY , massa lluny i ja fa massa temps .

Però no tot està perdut , si volen viure una miqueta del que es respirava en aquells estrets locals on el soul corrompia i feia perdre l’honra a més d’un no es perdin l’actuació de Lisa & The Lips . Lisa Kekaula és una màquina de crear ambients com el que descrivíem més amunt , té la veu i ina cosa igualment important , l’actitud perfecta perquè sortim d’una de les seves actuacions com motos.

A sobre ve acompanyada per una banda demolidora , ells són :

Lisa Kekaula : veu
Bob Vennum : guitarra, baix , synths i cors
Pablo Pérez : guitarra i cors
Henrik Widen : teclats i piano
Maxi Resnikosky : bateria
Pau Rodes : baix
David Carrasco : saxo
Alex Serrano : trompeta

Divendres 25 d’octubre, 2013 • HORA: 21:30 h.
Teatre Lloseta, Mallorca • PREU: 12-15 (Fonart)

YouTube Preview Image

Reply

Leave a comment.