Presentació de Suspir dels Highlands Project

highlands

Sergio Llopis (piano), Toni Ríos (saxo), Juanjo Amengual (baix) i Adolfo Gutierrez (bateria)

4 joves músics que formen Highland Projects impulsen aquest nou projecte jazzístic

Highlands Project es un grup de Jazz que neix a Mallorca , toca composicions pròpies en les que influeixen artistes com Pat Metheny , Keith Jarrett i Hiromi Uehara entre d’altres . El seu estil incorpora elements de Jazz Contemporani i progressiu , juntament amb Smooth / Jazz .

Sobre el treball ens comenten :

Quan enregistrem Suspir la idea principal va ser poder ensenyar la nostra manera d’entendre la Música . No intentàvem sonar com Gillespie , Parker , Davis o Ellington sinó poder aportar el nostre gra de sorra a aquest gènere . El Jazz per a mi ( Sergi) sempre ha estat un punt de partida per a la música , on un s’evadeix de l’estàndard , i potser això soni massa clixé , però on les improvisacions no s’arriben a tocar sinó a sentir i poder emocionar al públic amb melodies creades al moment és sens dubte una cosa increïble .

Quan va compondre Suspir la idea era ser diferent musicalment . Proveu ajuntar Jazz amb un estil de música que m’encanta que és el post instrumental i el contemporani , grups que em van influir van ser Bon Iver i Collection of Colonies of Bees , però alhora ficar totes aquestes idees al Jazz . Poder treballar amb Paco Colombas va ser increïble perquè només li vaig haver de dir dues paraules abans d’entrar en l’estudi i es va enregistrar en  tot d’una presa , va entendre a la perfecció el que jo buscava .

http://highlands-project.bandcamp.com/

Toni Rios – Saxo
Juanjo Amengual – Bajo
Adolfo Gutierrez – Batería
Sergio Llopis – Piano

Reply

Leave a comment.