Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
I Congrès Internacional de Jazz - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

I Congrès Internacional de Jazz

zLa setmana que ve comença el que esperem sigui una iniciativa que perduri. El I Congrés internacional de Jazz a Espanya.

En aquest congrés s’abordaran temes que analitzaran la presència del Jazz a Espanya i la seva introducció des d’Europa i els EUA, durant el congrés s’organitzaran taules rodones, concerts i diferents activitats al llarg de tres dies.

A destacar la xerrada que oferirà Francesc Vicens Vidal amb dos temes que ens toquen de prop:

La recepció del jazz a Mallorca -1964-1969
25 anys de jazz a Eivissa

Com a concerts destacables els de Jorge Pardo, Giulia Valle i com no Colina / Miralta / Sambeat Trio.

Descàrrega de programa aquí

Reply

Leave a comment.