Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Sebastián Raimundo presenta "Secrets" en el Xesc Forteza - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Sebastián Raimundo presenta “Secrets” en el Xesc Forteza

Sebastian Raimundo secrets_2SEBASTIÁN RAIMUNDO Secrets

Sebastián Raimundo, Keyboards

Roger Machon, tenor sax

Tià Cardell, guitars

Germán Salvatierra, bass

Jaume Ginard, drums .

Sonoteque, Palma, agost de 2013 .

Si no tens disc no ets ” ningú” , i precisament “ningú” és l’únic que ara compra CDs. Assumit que el paper fonamental del CD és exercir de tarja de visita per sortir a cercar bolos, per què no fer el que et ve de gust ?

Sebastià Raimundo ho ha tingut clar i ha decidit passar-s’ho bé gravant els seus propis temes , això sí , envoltant-se d’ amics per conformar una banda de músics àmpliament contrastats en l’escena mallorquina .

Sebastian Raimundo secrets_3
Desde la fusió de ” Secrets” o “Con fusion es” al smooth de ” Intercambio “, passant per moments d’intimitat pianística a ” Arrels ” o ritmes tan propers al jazz com “sambeando”, aquest és un treball que es deixa escoltar amb facilitat. YouTube Preview Image

Raimundo presenta aquest divendres 4 d’abril Secrets al teatre Xesc Forteza de Palma, ja ho sabeu : 6 € no és pagat “

Presentació Sebastian Raimundo Secrets

Reply

Leave a comment.