Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Smooth Jazz Festival 2014 - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Smooth Jazz Festival 2014

Us presentem el cartell del Smooth Jazz Festival per enguany.

Dia 1 21:00H ElanTrotman
Saxofonista originari de Barbados format a la Berkelee College of Music, barreja elements de gospel, jazz, funk o reggae. www.elantrotman.com

Dia 1 22:30H – Richard Elliot
Saxofonista escocès, va créixer a Los Angeles, un dels exponents de l’anomenat Soul Jazz, amb una carrera de més de 25 anys. www.richardelliot.com

Dia 2 21:00H – Jessy J
Saxofonista, pianista i cantant amb 5 discos al mercat, La seva cançó Tequila Moon va aconseguir el primer lloc de la llista de música jazz, mentre que la seva cançó Tropical Rain, publicada el 2009, va aconseguir el cim de Groove Jazz Music chart  1 spot al  Smooth Jazz Top 20 Countdown, així com les llistes de R & R and Billboard Jazz.  http://jessyj.com/

Dia 2 22:30H – Nick Colionne
Guitarrista amb diverses influències que abasten des del Jazz fins el R & B , un autèntic showman sobre l’escenari , els seus més de 100 concerts anuals avalen la seva trajectòria.

Dia 3 21:00H – Spencer Day
Cantant i compositor originari d’Utah (EUA ) compta amb 4 discos al mercat , sent una mena de crooner dins del circuit smooth molt sol · licitat.

Dia 3 22:30H – Peter White
Guitarrista anglès , el primer dels seus 13 discos data de 1990, actualment desenvolupa la seva carrera a Los Angeles, guitarrista d’estil enèrgic dins el smooth jazz.

Dia 4 11:30H – Gregg Karukas
Originari de Maryland ( Washington DC , EUA). Pianista en actiu des de 1987, desenvolupa la seva carrera a Los Angeles, col · labora amb molts artistes del circuit smooth de Los Angeles, té al mercat 11 discos
www.karukas.com

Dia 4 11:30H – Paul “Shilts”
Saxofonista londinenc , inicia la seva carrera en la ” National Youth Jazz Orchestra of Grat Britain ” saxofonista que es mou entre el funk i el smooth . El seu primer LP com ” Shilts ” data del 2001 ” See What Happens”. www.paulshilts.com

Reply

Leave a comment.