Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
VICTOR URIS QUARTET Presenta "I Don’t Know why" - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

VICTOR URIS QUARTET Presenta “I Don’t Know why”

Portada_Victor_Uris_I_don-t_know_why_mEl 26 d’abril presentació del ” I Don’t Know why”.

El millor d’ algunes portades és que t’expliquen ràpidament el que s’amaga al seu interior, en aquest cas, tant el nom de Victor Uris com la fotografia del company José Luís Luna , compleixen a la perfecció el seu objectiu .

Per oïdes poc abluesats ​, aquest és un disc de blues de cap a cap , però si rebusquem en la nostra memòria auditiva, que en el fons funciona com la digital, reconeixerem un estimulant viatge pels matisos del 12 bar style . From New Orleans to Chicago, al “I your know why ” el harpman confereix la seva particular empremta amb l’harmònica i aquesta veu lleugerament nasal que ja és tan nostra.

Arrancam amb un aire d’allò més manouche per al clàssic ” Who ‘s sorry now ” , passem per ” Next time you see me” originàriament gravat per Junior Parker i que els Grateful popularitzaríen en els seus concerts , “I get the blues when it rains ” molt transformat des de la versió ” flapper – jazz ” de Annete Hanshaw del 29 . ” Babe your you plantejar mi clothes ” de Lightnin ‘ Hopkins adaptant una cançó popular , o ” See that my greu is kept clean “, que segurament va acabar en el primer disc de Dylan per recomanació de John Hammond Jr, són estacions d’aquest viatge que desemboca a “Let the four winds blow” de Fats domino , tancant amb un significatiu ” Too Late “, bonus track de la Harmonica Coixa BB ( Rec 1991 ) dedicat amb afecte al desaparegut baterista Manolo Marí .

Per cert , us recomanam aquesta entrevista a l’home que precisa i humilment es defineix de la millor manera :

” I’m a simple man. I just try to play, enjoy and transmit the feeling . “

Dissabte 26 d’abril, 20:00 h. 10 € 

Teatre Mar i Terra. c. de Sant Magí, 91

Victor Uris (veus i armònica)

Raúl Martínez (baix)

Salvador Font (batería)

Pedro Riestra (guitarra).

Comments

  1. Posted by Lluis on d’abril 27th, 2014, 13:49 [Reply]

    Lleno! me alegro mucho por el apoyo a Víctor

Reply

Leave a comment.