Brian Simpson i Saxophobia – Smooth Jazz Festival

brian_simpson
El Smooth Jazz Festival s’intenta prolongar més enllà del propi festival i programa un concert del teclista Brian Simpson.Brian Simpson Gurnee (Chicago, Illinois) forma part de l’escena Smooth de la costa oest, encara que la seva carrera s’ha mogut amb cert èxit dins del pop sempre ha reivindicat el jazz, amb el qual sempre s’ha identificat des de ben jove, sent un dels seus referents Oscar Peterson. La llista de col · laboracions en l’àmbit del jazz inclouen a Stanley Clarke, Bill Cobham o Larry Carlton, sempre ha demostrat certa facilitat per barrejar pop i jazz amb èxit i compta amb 5 discos al mercat.Ha col · laborat també amb bona part del cartell del Smooth Jazz Festival (Elan Trotman, Marc Antoine, Peter White, etc) i ha exercit de director musical de noms dins de l’escena smooth com Dave Coz.

¡Com a teloners de Brian Simpson tindrem als Saxophobia!

Viernes 23 de maig

21:15 Saxophobia
22:15 Brian Simpson

Protur Biomar Gran Hotel *****
Precio: Concerts + copa de vi (inclou tast de vins J.L. Ferrer) 45€

Reply

Leave a comment.