Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Johnny Winter - Es Gremi - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Johnny Winter – Es Gremi

YouTube Preview Image

Més de 50 anys són els que porta Johnny Winter sobre els escenaris, a finals dels 60 aquell insòlit bluesman albí pujava a l’escenari del Fillmore East de Nova York convidat per Mike Bloomfield a tocar un tema, i probablement aquell va ser el punt d’inflexió de la seva carrera ja que representants de Columbia Records estaven presenciant el concert i no van dubtar a contractar-lo després escoltar-lo interpretar “It ‘s My Fault”.

El 1969 es llançava l’àlbum “Johnny Winter” sota el segell de Columbia al mateix temps que el seu anterior discogràfica rellançava (aprofitant l’empenta de Columbia) “The Progressive Blues Experiment” un disc gravat un any abans. Winter inicia una gira per promocionar l’àlbum que acaba en res menys que a Woodstock.

YouTube Preview Image

Al llarg de la seva carrera i fins al 2011 Johnny Winter llança entre discos originals i directes gairebé trenta àlbums molts d’ells amb una molt bona acollida de la crítica i públic intercalats amb discos perfectament oblidables .

Winters sovint explicava que de nen sempre va somiar amb tocar amb Muddy Waters – Qui no – , cosa que va ocórrer en 1977 quan Waters es queda sense segell en tancar Chess Records – la seva discogràfica de sempre – Winter proposa a Muddy Waters gravar un àlbum d’estudi , d’aquella col · laboració surt ” Hard Again ” un extraordinari disc que ve després d’una sèrie de discos mediocres rellança la trajectoria  de Muddy Waters . Entre els temes que figuren en el disc trobem Mannish Boy – beneït Willie “Big Eyes” Smith– o I Ca’t Be Satisfied , ni més ni menys .

La col · laboració contínua i produeix a Waters un total de 2 discos més , I’m Ready i Muddy ” Mississippi ” Waters cadascun dels àlbums aconsegueix el seu grammy .

Després del seu periple com a productor amb Muddy Waters la carrera de Winter contínua fins a aquests dies amb l’edició d’11 àlbums originals més i interminables gires que han continuat fins avui . Estem sens dubte davant d’un dels pocs noms històrics del Blues en actiu que queden i ningú hauria de perdre l’oportunitat de veure un concert que probablement no tinguem oportunitat de tornar a veure .

Sábado 17 22:00H – Es Gremi
Johnny Winter Veu i  Guitarra

Paul Nelson Guitarra
Scott Spray Baix
Tommy Curiale Bateria

Reply

Leave a comment.