Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Carmen París EJazz a Alcúdia - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Carmen París EJazz a Alcúdia

ejazz_con_jota-coverAquest dissabte a Alcúdia , Carmen París ens presenta el seu nou projecte ” Ejazz con Jota ” .

La seva relació amb el jazz ve de lluny , ja al seu ” Pa ‘ mi genio ” es va acompanyar de Chano Domínguez , Guillemo McGuill i Javier Colina. La producció de “Jotera el seras tu” per Tino di Geraldo (que ja el 1998 va exclamar ” Flamenco lo serás tú” ) i la participació de Jorge Pardo, no va fer sinó confirmar una sintonia feta delícia en aquest petit secret que és ” pa’ mi genio con Chano” .

Els que vam gaudir ja fa 10 anys al convent de Sant Domingo de Pollença , tenim la certesa que la vetllada de dissabte a Alcúdia promet un jazz sense lligams i de fortes arrels .

Carmen París ( Veu ) , Pepe Rivero ( Piano ) , José San Martín ( Bateria ) i Antonio de Miguel ( Contrabaix )

Auditori d’Alcúdia, 22:00 18€

YouTube Preview Image

Reply

Leave a comment.