Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; thumbnail has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/thumbnails.php on line 12

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TwitterRequest has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/includes/twitter.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; gosuwt_facebook has a deprecated constructor in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 19

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/widgets/facebook.php on line 67

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate - assumed 'em_qtranslate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 329

Warning: Use of undefined constant em_qtranslate_location - assumed 'em_qtranslate_location' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 348

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-content/themes/magzimus/functions.php on line 357

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jazzinmallorcawp/jazzinmallorcawp.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Chris Cheek a Sa Congregació - Jazzin'Mallorca Jazzin'Mallorca

Chris Cheek a Sa Congregació

Abans de començar la gira per Europa amb el grup dels grans clàssics del jazz com Carla Bley i Steve SwallowChris Cheek, el gran saxofonista nord-americà, realitzarà un concert al centre cultural Sa Congregació de Sa Pobla. Un concert imprescindible per als que valoren la bona música.   CHRIS CHEEK AMB JIMMY WEINSTEIN GROUP Chris Cheek, saxo. Marko Lohikari, contrabaix. Toni Miranda, guitarra. Jimmy Weinstein, bateria. Lilli Santon, veu. Diumenge, 9 de novembre, a les 19,30 hores Entrada: 10€ anticipada. 12€ a taquilla. Chris Cheek és un gran saxofonista de jazz nord-americà. Ha treballat com a músic de sessió en més de seixanta àlbums en la seva carrera, i té enregistrats, com a líder, quatre àlbums aclamats per la crítica.

Chris Cheek Sa Pobla 9 Nov

 

Reply

Leave a comment.